NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

Foot Alignment Socks

UTFÖRSÄLJNING

Foot Alignment Socks är utformade för att separera, stretcha och rikta tårna som support för att minimera de skadliga effekterna av daglig fot stress på grund av felaktiga, för smala och begränsade skor.
 
Dagliga promenader, stående, löpning, jogging eller andra aktiviteter ställer enorma krav på våra fötter. Det finns mycket lite uppmärksamhet eller underhåll/stöd som ges till våra fötter. Vi brukar ofta bara stå ut med fotens smärta eftersom det egentligen inte finns något fel med våra fötter som skulle kräva hjälp av en läkare.
 
VILKA ÄR DE FÖR?
Foot Alignment Socks är för människor i alla åldrar, eftersom det finns gott om människor som är på fötterna hela dagen lång med fötterna i trånga skor. Det är viktigt att kompensera för denna dagliga stress som foten utsätts för.
 
Om du lider av fot smärta från liktorn, hammartår, krokiga tår, smärta i hälen och allmänt okomfortabla fötter, och letar efter en icke-kirurgisk metod för att lindra fot smärta, tycker jag du skall passa på att prova ett par redan nu!
 
Jag lovar dig, när du har provat har du fastnat för och kommer fortsätta använda dem!

Ordinarie pris 99 kr inkl. frakt. 
Säljs nu via butiken för 65 kr inkl. frakt tills det är slut i lagret!

I have been using those alignment socks 
you recommended, and DO feel there has been an improvement!  Thank You for suggesting them…my friend as a direct result has also purchased some due to there feet issues, and They ALSO feel there is an improvement!

                     KT - UK

TRE®_tension_trauma_releasing_exercises