TRE®_tension_trauma_releasing_exercises
NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN? 
OmniBalance, org. nr SE821215278201, är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.

VILKA PERSONUPPGIFER SAMLAR VI IN OM DIG SOM KUND?
ÄNDAMÅL
• För att kunna hantera bokningar av tjänster, kortbetalning, faktura och för att kunna fullfölja företagets rättsliga förpliktelser.
• För att kunna hantera kundserviceärenden.

TJÄNSTER SOM UTFÖRS
• Mottagande av bokningar, om- och avbokningar
• Utskick av bokningsbekräftelser och övrig kommunikation kring bokningen
• Identifikation och ålderskontroll
• Hantering av betalning
• Adresskontroll mot offentliga adressregister
• Nödvändig hantering för uppfyllande av företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet)
• Kommunikation och besvarande av eventuella frågor (via telefon eller i digitala kanaler, inklusive sociala medier)

KATEGORIER AV UPPGIFTER
• Namn
• Personnummer/Org Nr
• Adress
• E-post
• Telefonnummer
• Betalningshistorik
• Betalningsinformation
• Köpinformation (t.ex. vilken tjänst som har beställts eller vilken vara som har köpts)
• Uppgifter lämnade för deltagelse av event/kurs/workshop
• Uppgifter lämnade vid ifylld enkät

KONTAKTFORMULÄR
Ingen information i kontaktformulären lagras på denna webbplats utan allting skickas direkt vidare med epost. Informationen lagras till ärendet är löst och raderas därefter enligt rådande lagar och förordningar.

NYHETSBREV
Vi använder oss av en egen hostad nyhetsbrevstjänst för att löpande kunna skicka ut information till våra prenumeranter. Vi delar inte med oss av era personuppgifter till någon tredje part. Väljer en prenumerant att avsluta sin nyhetsbrevstjänst så tar vi givetvis bort hen från listan utan några frågor eller uppföljning. Ingen information sparas om den prenumeranten i något fortsatt syfte.

VILKA RÄTTIGHETER HAR DU ÖVER DINA DATA
Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.