NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

OmniBalance Publishing

Hos OmniBalance håller vi numera på att utveckla en utgrening; OmniBalance Publishing.

I första hand kommer vi översätta TRE® publikationer, därefter kommer vi titta på att utveckla denna grenen till att publisera svenska översättningar av andra hälsoinriktade böcker.  

TRE® - Trauma Releasing Exercises - original bok

Den första boken som numera är i sista del av produktionsfasen, är originalboken Dr. David Berceli publicerade. Planerad publiceringsdatum 30 NOVEMBER 2019.

Livet kan vara stressande, ångestdrivande och traumatiskt. Resultatet är att många av oss upplever att det gör ont, och ofta är vi inte medvetna om hur djup vår smärta sitter. Det påverkar både psyket och kroppen, och påverkar vårt beteendemönster. Boken ger en förståelse för hur vår kropps och hjärnas autonoma process fungerar, samt vad som händer när vi inte tillåter kroppen läka efter en traumatisk upplevelse.
TRE® är en metod som kan hjälpa individen att släppa lagrad stress, spänningar och obearbetade känslor. Det stödjer en mer balanserad tillvaro där livet kan levas från en mer känslomässig hälsosam plats.

TRE® - Tension & Trauma Releasing Exercises - booklet

TRE® booklet är en liten instruktionsbok som endast kan köpas i flerpack av Certifierade TRE® instruktörer. Som deltagare i TRE® workshop, eller vid individuella sessioner inkluders/säljs denna till deltagare/klienter. 

TRE®_tension_trauma_releasing_exercises