NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

Kommande workshops & kurser

Komplett översikt hittar du under workshops i kalendariet 

 

Modul I Modul II
STOCKHOLM 26 - 28 okt 2018

Anmälan senast 1:a oktober

STOCKHOLM 26-28 april 2019

Anmälan senast 1:a april

REYKJAVIK, Island 10-12 maj 2019
Anmälan senast 1:a april 2019


STOCKHOLM 8-10 mars 2019

 REYKJAVIK sept 2019

 


Plats: se kalendariet 

Tid: Fredag - Söndag kl 9.30 - 17.30 varje dag
Investering: 4500 kr (inkl. moms för privatpersoner, ex. moms för företag) (
Vid anmälan och fullbetalning senast 2 mndr innan kursstart erhåller du 10% rabatt på kurspriset(ex moms) ) Kurspriset inkl. en administrastionsavgift på 750 kr


Modul I är öppen för alla som önkskar en fördjupning av sin egen TRE® process eller som önskar att gå vidare att certifieras till TRE® Provider.
Du behöver inte bestämma dig innan kursen om du önskar certifieras, men vet du redan nu att du kommer göra detta, behöver du också hålla av datumen 17-19 februari 2017 för Modul II som är obligatorisk för att gå vidare med certifieringsprocessen.


TRE® är en serie enkla kroppsövningar som aktiverar nervsystemets naturliga funktion för stressreglering; en neurogen vibration i kroppens muskler. Vibrationerna skapar gradvis en avspänning i muskeln inifrån och ut och hjälper på så sätt kroppen att släppa de djupa och kroniska muskelkontraktioner som skapas vid en traumatisk upplevelse eller långvarig stress. Med TRE® kan du lösa upp stress och traumatisk ångest genom att utnyttja kroppens förmåga att reglera sig själv. Du stärker din egen trygghet, glädje, dina egna resurser och får mer energi.
 

Övningarna är mycket effektiva och utan risk för retraumatisering. Workshopen innehåller både teori & praktik. Den teoretiska delen ger deltagarna en förståelse för stress, ångest och trauma utifrån en neurofysiologisk synvinkel. Teorin bakom och principerna för TRE® lärs också ut.
 

I den praktiska delen blir du guidad genom övningarna på ett tryggt och effektivt sätt. Det ger en egen erfarenhet av de neurogena vibrationerna som skapas av TRE®. Efter kursen kan du själv utföra övningarna hemma eller fortsätta med hjälp och stöd av en certifierad TRE® intruktör.
 

Vi kommer att tillsammans göra erfarenheter av att arbeta med TRE®-övningarna. Metoden bygger på att mobilisera kroppens egna helande resurser och får ofta som effekt bl.a. bättre sömn och mer livsenergi.


 

TRE® används redan i ett flertal länder av bla sjukvårdspersonal, brandmän, soldater, lärare och terapeuter.

Läs mer om certifieringsmodellen här

Anmälan här

 
 

TRE®_tension_trauma_releasing_exercises