NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

3-timmars workshop

Delta i en 3-timmars intro workshop för att lära dig hur du hjälper dig själv att frigöra kroppen från lagrad stress och obearbetade känslor.

Du kommer få lära dig bakgrunden av och neurologin bakom TRE®. Samtidigt kommer du få utöva TRE® två gånger för att få en förståelse av hur det upplevs och på vilket sätt du kan fortsätta använda övningarna på egen hand hemma, som ett självhjälpsverktyg.

Investering: 680 kr när du deltar för första gången 

                     250 kr om du har deltagit i workshop el utbildning tidigare

Passar även bra för dig som har lärt TRE® i en individuell session, då fokuset på teorin är annorlunda än vid sessioner
 

Erbjudande: Är det första gången du kommer på workshop? Ta med dig 2 vänner och du betalar endast halva priset på din plats! Ta med dig 3 vänner och få din egen plats gratis! (Ni måste boka tillsammans (1 faktura))

NB! Denna workshop används EJ som traumaterapi. Du som deltagare får lära dig grunderna i metoden, med fokus SJÄLVREGLERING utifrån de signaler din kropp skickar. Instruktören jobbar för att skapa ett tryggt rum, ge en vägledning till hur du som deltagare kan jobba på ett lugnt och behagligt sätt. Dock ligger det alltid i deltagarens intresse och ansvar att följa den guidiningen som ges, för bäst upplevelse och resultat.

Anmälan till kurser och workshops

  • Person-/Organisationsnummer krävs för korrekt faktura- och avtalshantering.

  • Följ länk på höger sida för att läsa avbokningspolicyn
TRE®_tension_trauma_releasing_exercises