NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

3-timmars workshop
on-site

Delta i en 3-timmars intro workshop on-site för att lära dig hur du hjälper dig själv att frigöra kroppen från lagrad stress och obearbetade känslor.

 

Investering: 680 kr när du deltar för första gången 

                     250 kr om du har deltagit i workshop el utbildning tidigare

2,5-timmars workshop
online

Delta i en 2,5 -timmars intro workshop online för att lära dig hur du hjälper dig själv att frigöra kroppen från lagrad stress och obearbetade känslor.

 

Investering: 450 kr när du deltar för första gången 

                     250 kr om du har deltagit i workshop el utbildning tidigare
 

Kommande datum hittas i kalendariet 

Du kommer få lära dig bakgrunden av och neurologin bakom TRE®. Samtidigt kommer du få utöva TRE® två gånger för att få en förståelse av hur det upplevs och på vilket sätt du kan fortsätta använda övningarna på egen hand hemma, som ett självhjälpsverktyg.

Passar även bra för dig som har lärt TRE® i en individuell session, då fokuset på teorin är annorlunda än vid sessioner.

NB! Denna workshop används EJ som traumaterapi. Du som deltagare får lära dig grunderna i metoden, med fokus SJÄLVREGLERING utifrån de signaler din kropp skickar. Instruktören jobbar för att skapa ett tryggt rum, ge en vägledning till hur du som deltagare kan jobba på ett lugnt och behagligt sätt. Dock ligger det alltid i deltagarens intresse och ansvar att följa den guidiningen som ges, för bäst upplevelse och resultat.

TRE®_tension_trauma_releasing_exercises