NY 0216 website MOBIL header OMNITRE

Utbilda dig till TRE® Provider
MODUL I

För att utbilda dig till TRE® Provider för att ta emot enskilda klienter eller jobba med små grupper behöver du bl.a. delta i en 2-dagars utbildning med certifierad TRE® tränare.

TRE® är en serie enkla kroppsövningar som aktiverar nervsystemets naturliga funktion för stressreglering; en neurogen vibration i kroppens muskler. Vibrationerna skapar gradvis en avspänning i muskeln inifrån och ut och hjälper på så sätt kroppen att släppa de djupa och kroniska muskelkontraktioner som skapas vid en traumatisk upplevelse eller långvarig stress. Med TRE® kan du lösa upp stress och traumatisk ångest genom att utnyttja kroppens förmåga att reglera sig själv. Du stärker din egen trygghet, glädje, dina egna resurser och får mer energi.

Övningarna är mycket effektiva och utan risk för retraumatisering. Workshopen innehåller både teori & praktik. Den teoretiska delen ger deltagarna en förståelse för stress, ångest och trauma utifrån en neurofysiologisk synvinkel. Teorin bakom och principerna för TRE® lärs också ut.

I den praktiska delen blir du guidad genom övningarna på ett tryggt och effektivt sätt. Det ger en egen erfarenhet av de neurogena vibrationerna som skapas av TRE®. Efter kursen kan du själv utföra övningarna hemma eller fortsätta med hjälp och stöd av en certifierad TRE® intruktör.

Vi kommer att tillsammans göra erfarenheter av att arbeta med TRE®-övningarna. Metoden bygger på att mobilisera kroppens egna helande resurser och får ofta som effekt bl.a. bättre sömn och mer livsenergi.

TRE® används redan i ett flertal länder av bla sjukvårdspersonal, brandmän, soldater, lärare och terapeuter.

För att läsa vad som ytterligare krävs för att bli certifierad läs här

Anmäl dig här

För översikt över kommande utbildningar eller mer information om certifiering, vänligen läs mer under Certifiering Modul 1

TRE®_tension_trauma_releasing_exercises